Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Rádiófrekvenciás BŐRFESZESÍTÉS

Rádiófrekvenciát a test és arckezelések területén a bőr feszesítésre alkalmazzuk. A  szövetek és a zsír hőmérsékletét tripoláris rádiófrekvenciás kezelés segítségével körülbelül 40 fokra melegítjük, kontrollált gyulladásos állapotba hozva azokat, a felgyorsult anyagcsere folyamatoknak köszönhetően a keringés felgyorsul.. Az eljárás a kollagén termelését serkenti, valamint a meglévő rostokat erősíti. A kezelés hatására jól láthatóan csökkennek a zsírpárnák, feszesebb, ruganyosabb lesz a bőr, csökkennek a ráncok. A cellulit (narancsbőr) csökken, mivel a bőrréteg alatti megnagyobbodott zsírsejtek kisebb térfogatúvá válnak, nem nyomják kifelé a bőrt és egyen utat engednek a keringés rendszernek, hogy a salakanyagok is kiürülhessenek testkezelésnél a feszesítés nyirok és hullámmasszázzsal fejeződik be.

Arc rádiófrekvenciás  kezelését pedig kombinálhatjuk ultrahanggal vagy tápláló masszázzsal is.

RF kezelés:

testen 10900 Ft ( 1 testtáj)

arcon 10500 Ft-12500 Ft

HATÁSAI:

  • Alakformálás
  • Bőrfeszesítés arcon és testen
  • Narancsbőr csökkentése
  • Zsírpárnák csökkentése
  • Testtájak kerületcsökkentése

A kezelés időtartama 30 perc RF +30perc hullámmasszázsból tevődik össze.

A kúrák leginkább 9+1 alkalmasak, melyeket a kezelni kívánt testrész súlyossága határozza meg.

A kezelés után bőrpirosodásra lehet számítani, mely 24 órán belül eltűnik.

A NARANCSBŐR :

A narancsbőr kialakulása nincs korhoz kötve, már a 16-18 évesek combján, fenekén is felfedezhető, aminek elsődleges oka a hormonokban keresendő.

De ne csak a fogamzásgátló tablettákra, vagy a tiniknél például a hormonális változásokra gondoljunk, hanem főként a hormonszennyezett élelmiszerekre, amelyeket nap, mint nap elfogyasztunk. Vagy a stresszre, a felfokozott élettempóra, a dohányzásra, az alkoholfogyasztásra, a kevesebb mozgásra, és a gyorsétkezdék kínálatára.

A sors másik igazságtalansága, hogy a női test bizonyos részei comb, fenék, csípő egészen nagy mennyiségű zsírt képesek elraktározni, amelytől aztán alig lehet megszabadulni. Amikor a gombostűfejnyi zsírsejtecskék babszem nagyságúra híznak, lelassul a vérkeringés, ez csökkenti a bőr hőmérsékletét, amitől anyagcserezavarok lépnek fel, és kialakul a cellulit.

Az összetapadt zsírsejtek a bőr felszíne felé vándorolnak és a laza kötőszöveten melynek áldása, hogy például könnyen tágul terhesség idején – könnyen átnyomódnak, így láthatóvá, tapinthatóvá válik a paplanhatású bőr. Ezért a 20-30 éves nők több, mint 45 %-a küzd a problémával, míg a 30-35 évesek újabb 20 százaléka csatlakozik a narancsbőrtől szenvedőkhöz. Aztán amikor a nők elérik az 50 éves kort, már 98 százalékuknak jelent problémát.

A RÁDIÓFREKVENCIA+HULLÁMMASSZÁZS  segítségével, könnyedén orvosolható ez az esztétikai probléma!

[contact-form-7 id=”141″ title=”Bejelentkezes”]