Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Speciális Kezelések

Mezoterápia

mezoterapia-luxus-hatanyagokkal-250Mi a mezoterápia titka?

Problémaspecifikus rétegenkénti bőrregeneráció, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal!

Hatását sejtszinten képes kifejteni bármely kozmetikai kezeléssel ellentétben.A hatóanyagok (lsd. később) akkor fejtik ki legintenzívebben hatásukat ha maximális koncentrációban pontosan odakerülnek ahonnan hiányoznak. Teljesen fájdalom mentes eljárás, pár alkalom után igen látványos eredményt érhetünk el.
Bővebben…


Rádiófrekvenciás arckezelés

Rádiófrekvenciás energiát juttat a bőr aljába és a hám alá. Hőenergia hatására a kollagén rostok átrendeződnek és összehúzódnak. A rugalmas rostokat stimulálja, felmelegíti, kollagénfehérje termelődik és a bőr megújul feszes, fiatal és üde lesz. Ajánlom ráncos, táskás, megereszkedett bőrre.ÁR: 6800ft-7800ft.


Bőrmegújítás – Mikrodermabrázió és Hidroabrázió

mikrodermabrazio-bormegujitasA mikrodermabrázió definíció,”arccsiszolás”, mint kezelési eljárás a bőr mechanikai, fizikai lecsiszolását, radírozását jelenti. A mikrobráziós technika már az ókori időkben is ismert volt, tehát jelentős múltra tekint vissza.

A hidroabrázió nem más, mint vízporlasztás segítségével történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat.A kezelés hatására megnő a bőr oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbá válnak a bőr természetes anyagcsere-folyamatai.

Bővebben…


Oxigén kezelés

Az oxigén kezelés célja

oxigen-kezelesRegenerálás-friss oxigént juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. A friss oxigén kollagén-, elasztin rugalmasító, sejtmegújító. Az öregedési folyamatokat lassítja, keringést javítja. Bőrhibák eltüntetése, pigmentfoltok halványítása. Ragyogóvá,üdévé varázsolja a bőrt.

Bővebben…


Halványító kezelés

halvanyito-kezelesKezelés célja: Csökkenti az öregkori pigmentfoltokat, napfény és akné okozta barna foltokat. Hatására a pigment termelődés csökken, így a bőr frissebb, fiatalosabb színt kap. Erősen hidratálja a bőrt.

Bővebben…


Arcvasalás

arcvasalasMai modern stresszes világunkban a kozmetikai kezelések elengedhetetlenek a fiatalos megjelenés és jó közérzet megőrzéséhez. A NuSkin Galvanic Spa kiegészítést nyújt a mindennapos bőrápoláshoz, megfiatalítva és megújítva bőrét.

Bővebben…

[contact-form-7 id=”141″ title=”Bejelentkezes”]