Bemutatkozás

Ismerj meg minket!

Martikán-Kovács Ildikó vagyok,vezető kozmetikus

Munkám során fontos számomra a minőség, a nyugodt légkör és a lelkiismeretesség. Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken bár több mint 28 éve dolgozom kozmetikusként.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám a hivatásom, a hivatásom a hobbym. Bőrdiagnózis után egyénre szabott kezelésekkel kívánom kezelni és kényeztetni a tiniket, fiatalokat és idősebbeket egyaránt. Az egyszerű arckezelésektől a luxus ápolásig minden szolgáltatás elérhető szalonomban.

A bőrápolás nem ér véget szalonban, hanem otthoni tanácsokkal illetve a kezelés folytatásaként termékekkel látom el a kedves vendégeimet. Az arc letisztisztításától és a bőr tonizálásától  kezdve egészen a krémek széles skáláját tudom ajánlani. Hiszem, hogy kezeléseim sokkal eredményesebbek és hosszantartóbbak lesznek ha bőrtípusának megfelelő terméket használ.

Mottóm: “Szépnek lenni nem csak álom, hanem minden nő lehetősége.”

Ha Önnek is a szép egészséges, harmonikus külső a vágya, keressen fel akár személyesen vagy telefonon. Bejelentkezés szükséges! TEL: 06703644109 Ildikó Kozmetika & Alakformáló Szalon  Üllői út 423. 18.kerület

A rohanó hétköznapokon szánjon 1-2 órát magára, relaxáljon, pihenjen és szépüljön szalonomban.


Kozmetika bemutatása

Kozmetikám a 18. kerületben, Pestszentlőrinc szívében található. Az Üllői út autóval és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. Ha autóval érkezik a szalon előtt ingyenes parkoló áll rendelkezésükre. Tömegközlekedéssel pedig az 50-es villamosról a Baross utcai megállónál kell leszállni.

Ha meghitt, nyugodt környezetben szeretne szépülni, bejelentkezhet: +36 70 364 4109 telefonszámon.

Kövessen a facebook-on is, hogy tájékozódjon akcióimról, aktuális hírekről illetve legfrissebb munkáimról!

Időpont egyeztetés után pedig várom szeretettel: ILDIKÓ KOZMETIKA & Alakformáló Szalon 

XVIII.kerület ÜLLŐI ÚT  423.

Klasszikus és luxus kezeléseimre ajándékutalványt is vásárolhat.

Az utalvány tetszőleges összegben megvásárolható a szalonomban.

Lepje meg szeretteit egy tetszőleges kezeléssel!
Az utalvány tetszőleges összegben megvásárolható a szalonomban.