Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Orr piercing belövés

orr piercing belövésA már megszokott, és jól bevált fülbelövés analógiájára kifejlesztették a orr piercing belövésére szolgáló biztonságos, steril eszközt.

A orr piercing belövésére szolgáló eszköz kilyukasztja az orrot, mely a fülbelövéssel megegyezően teljesen veszélytelen és elhanyagolható fájdalomérzettel járó beavatkozás.

Várjuk szeretettel : Üllői út 370.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Tel: O6 70 3644109

Az orr piercing belövésről: Ára:9800 Ft+1800Ft utóápoló

A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem hagyományos tűvel szúrjuk át az orrcimpát hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy gép segítségével belőjük az orrot . A belövés előnnyel rendelkezik a hagyományos tűvel történő lyukasztáshoz képest:

Kevésbé fájdalmas, nem vérzik. Ellenben a hagyományos tűvel történő szúráskor az orr átszúrása után a tűt kihúzzák az orr cimpából majd a frissen szúrt lyukba vissza szúrják a kiválasztott orr piercinget.

Gyorsabb mert egy mozdulattal kilyukasztja a gép az orrot.

Higiénikusabb mert a kezelő a szúrás során nem érinti a steril ékszert.

A legjobb minőségű titánium anyagból készült amivel tökéletesen lehet orrot lyukasztani. A Medisept által gyártott Titánium ékszerek

megegyeznek a gyógyászatban használt implantátumok anyagával amik garantáltan nikkelmentesek, így a testben nem okoznak allergiát, ezáltal teljesen természetesek és nagyon rugalmasak. A titánium piercing egy zárt, steril kapszulába van csomagolva, ami biztosítja a higiénikus belövés lehetőségét.

Orr piercing belövés ajándék ékszerrel: 9500.-ft + utóápoló 1500 Ft

[contact-form-7 id=”141″ title=”Bejelentkezes”]