Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

IPL – végleges szőrtelenítés

IPL szőrtelenítás 18. kerület, BudapestA DEPILIGHT IPL – SHR fénye mélyen a bőr alá hatol. Ez a fény elpusztítja azoknak a szőrzeteknek a gyökerét, melyek megfelelő mennyiségű festékanyaggal rendelkeznek, és növekedési fázisban vannak.

Ezért szükséges, hogy az IPL kezelést megfelelő időközönként ismételjék meg, így biztosítva az egyes szőrök gyökerének kiírtását. Napjaink kialakult kozmetikai igényének kielégítésére szakemberek régóta fáradoznak, hogy különböző eljárásokkal testtájainkat véglegesen szőrtelenítsük.

A hagyományos, fájdalmas, időigényes és ideiglenes megoldásokkal szemben előszőr a lézeres szőrtelenítő gépek jelentek meg. Ezek a kezelések a magas áraik miatt kevés végleges szőrtelenítésre vágyó paciens számára volt elérhető.

Ezt váltotta fel egy természetes fényű, új generációs technika, az IPL- SHR (Intense Pulsed Light) másképpen villanófényes szőrtelenítési eljárás. A legszembetűnőbb előnye a lézeres szőrtelenítéssel szemben az ára. Ez a korszerű eljárás sokkal olcsóbb megoldás a szőrtelenítésre. Ez mellett még az is előnynek mondható, hogy mivel a szőrtüszők a bőr alatt maximum 5 mm mélyen találhatók, ezért feleslegessé vált a lézeres szőrtelenítés által biztosított 1 cm mélységű kezelés, hiszen ott már úgysem találunk kezelésre szánt szőrtüszőket.

Az IPL villanófényes szőrtelenítés elve megegyezik a lézeres szőrtelenítés alapjaival, miszerint a sötét szőrökben elnyelődő fény hőenergiája a szőrtüszőbe jutva azt “megsemmisíti”, avagy leállítja a működését.

IPL fájdalommentes szőrtelenítés villanófénnyel testtájtól függően:
bajusz: 6.000.-ft 4alkalmas bérlet 24000 Ft helyett 22000 Ft
fazon: 13000.-ft 4 alkalmas bérlet 52000ft helyett 48000 Ft
hónalj: 16000.-ft-tól 4alkalmas bérlet 64000 Ft  helyett 60000 Ft
térdig láb: 20.000Ft-tól
végig láb: 30.000 Ft.-tól

[contact-form-7 id=”141″ title=”Bejelentkezes”]