Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Mezoterápia

Mi a mezoterápia titka?

Orvosi tisztaságú hatóanyagokkal!

Hatását sejtszinten képes kifejteni bármely kozmetikai kezeléssel ellentétben. A hatóanyagok(lsd később)akkor fejtik ki legintenzívebben hatásukat ha maximális koncentrációban pontosan odakerülnek ahonnan hiányoznak. Teljesen fájdalom mentes eljárás,pár alkalom után igen látványos eredményt érhetünk el.

Kezelés menete:

Arc letisztítása,smink eltávolítása
Tonizálás
A bőr felső hámrétegének elvékonyítása az elhalt szaruréteg eltávolításával. Ez lehet pilling vagy mikrodermabrázió.
Tonizálás
Mezoterápia segítségével analitikus tisztaságú steril hatóanyag bejuttatása
Magas hatóanyag tartalmú,bőrtípusnak megfelelő krém bemaszírozása

20% C-vitamin

Az aszkorbinsav (közismertebb nevén C-vitamin) egy bőrazonos, vízben oldódó vitamin, mely nélkülözhetetlen a bőr megfelelő működéséhez. Jelenléte alapvető fontosságú a kollagén és elasztikus rostok termelődéséhez, ezáltal a bőr rugalmasságának megőrzéséhez és a bőr öregedési folyamatainak késleltetéséhez. Antioxidáns hatású, jelenléte normalizálja a bőr melanin termelődését, így előzve meg az öregedéssel együtt járó pigmentfoltok kialakulását.
Antioxidáns
Sejtregeneráló
Segédanyag kollagén szintézishez
Immunitást fokozó
Anti-Aging-hez és bőrregeneráláshoz

Retinol

A retinol egy olyan teljes értékű, zsírban oldódó vitamin, mely alapvető fontosságú az új bőrsejtek megfelelő számú és minőségű termelődéséhez. Segítségével támogatható a bőr megfelelő működési- és immunfolyamatai, melyek hozzájárulnak az egységes bőrkép megőrzéséhez. Használatával hatékonyan késleltethetőek a napfény okozta öregedés tünetei. Normalizálja a bőr faggyúmirigyeinek működését, ezáltal segíti az aknés, tisztátlan bőr természetes sejtmegújító folyamatait.
Új kötőszöveti rostok képzése
Kollagén rostok lebomlásának késleltetése
Normál bőrszerkezet fenntartása
Faggyútermelés optimalizálása
Bőrfeszesítéshez és ránckezeléshez

DM-SILK ampulla

0,2% Organikus szilícium és 1% DMAE

Organikus szilícium egy olyan tengeri algából kivont poliszacharid, mely nélkülözhetetlen a bőr egészséges kötőszöveti állományának fenntartásában, valamint a sejtoxidációs folyamatok blokkolásában. DMAE tartalma segíti a sejtmembrán oxidatív stresszel szembeni védelmét, ezáltal ellenállóbbá teszi a bőrt a külső behatásokkal szemben.

Bőrsejtek kommunikációjának javítása
Kollagénszintézis támogatása
Külső behatásokkal szembeni védelem
Bőrrugalmasság fokozása
Bőrfeszesítéshez és sejtvédelemhez

Hyaluronsav

A hyaluronsav a leguniverzálisabb mukopoliszacharid, a bőr irharéteg kötőszöveti állományának egyik legfontosabb természetes összetevője. A bőrbe juttatva kiváló hidratáló anyag, nedvességben saját tömegének ezerszeresét képes megkötni. Magas vízmegkötő és –megtartó képessége természetes úton növeli a kötőszövet hidratáltságát és segíti a rugalmas és elasztikus rostok termelődését. Feltölti, simítja a bőrt, látványosan javítja annak volumenét és telítettségét. Kiváló antioxidáns, de antibakteriális hatása is ismert.
Nedvességmegkötő hatás
Kollagén és elasztikus rostok hidratációjának fenntartása
Szövetek rugalmasságának megőrzése
Hidratáláshoz és ránckezeléshez

MYOTEC 10 – 10% Argirelin

Botox hatás mellékhatások nélkül! A MYOTEC 10 argirelines ampulla ideális alternatívája az orvosi botox készítményeknek. Speciális hexapeptid összetevője gátolja a mimikai izmok mozgásáért felelős ingerületátvivő fehérjék felszabadulását, így a mimikai izmok összehúzódási képességét, feszülését. Ennek köszönhetően csökkenti a meglévő ráncok mélysége, és késlelteti új ráncok megjelenését.
Mimikai izmok blokkolása
Hajszálerek keringésének javítása
Ránckezeléshez

POLIVITAMIN – A-, E-, C- és B-vitamin

POLIVITAMIN komplex a fáradt, fakó bőr revitalizáló koktélja. Értékes vitaminjai egy időben segítik a hám megújulását, az irha rugalmas és kötőszöveti rostjainak a képződését, valamint a bőr normál immunfolyamatainak fenntartását. Használatával a hámréteg megújul, a bőr visszanyeri eredeti rugalmasságát.
Új kötőszöveti rostok képzése
Antioxidáns és sejtregeneráló hatás
Immunerősítés és bőrregeneráció
Energia-anyagcsere optimalizálása
Revitalizáláshoz és regeneráláshoz

B1-, B2- és B6-vitamin és panthenol

B-vitamin komplex a tápanyag transzportfolyamatok megfelelő működésének támogatásán keresztül segíti a bőr sejtjeihez eljutó „káros” szénhidrátok lebomlását. Optimalizálja a sejtek tápanyag és oxigén felhasználását, valamint az energianyerés folyamatát, ezzel segítve az egészséges bőrkép megőrzését. A komplex javítja az ingerületátvivő sejtek kommunikációját, támogatva az új sejtek megfelelő mennyiségű képződését.
Új bőrsejtek képzése
Szöveti légzés elősegítése
Tápanyag transzportfolyamatok optimalizálása
Immunfolyamatok támogatása
Regeneráláshoz és gyulladásos folyamatok megszüntetéséhez

ANTIAGING COCKTAIL – Hialuronsav, argirelin, L-karnitin

Az ANTIAGING ampulla a hám, irha és bőralja egészére, egy időben ható luxus koktél. Botox hatású argirelin hatóanyaga az ingerület átvivő fehérjék blokkolásával megakadályozza a ráncok kialakulásáért felelős mimikai izmok összehúzódását, feszülését. Hialuronsav összetevője a bőrbe juttatva saját tömegének ezerszeresét köti meg. Magas vízmegtartó képessége természetes úton növeli a kötőszövet hidratáltságát és segíti a rugalmas és elasztikus rostok termelődését. L-karnitin összetevője szinergikusan járul hozzá a bőr vízmegkötő képességének javításához, valamint a hámréteg megújításához.
Nedvességmegkötő hatás
Mimikai izmok blokkolása
Bőrrugalmasság fokozása
Bőrlégzés elősegítése és tápanyag transzportfolyamatok támogatása
Bőröregedést késleltető kezelésekhez

FCE COCKTAIL

Az ampulla fő hatóanyaga liposzómákba ágyazott fehérje komplex, mely növeli a bőrben található növekedési faktorok (esszenciális fehérjék) szintjét, melynek hatására a bőr tömörebbé, egészségesebb megjelenésűvé válik. Fokozza a kollagén és elasztikus rostok képződését, és késlelteti azok lebomlását. Alkalmazásával a változó korban jellemző, zsugorodó, elvékonyodó bőrszövet is kiemelkedő hatékonysággal kezelhető.
Bőr őssejtek aktiválása
Fibroblaszt sejtek élénkítése
Közvetlen kollagénszintézist stimuláló hatás
Kollagénrostok lebomlásának késleltetése
Bőrmegújításhoz és anti-aging-hez

ÁRAK

Mezoterápia arcon: 15500 ft-18500.-ft ( tű nélküli)

arc, nyak, dekoltázs:225000.-ft
mikrodermabrázióval kombinálva arcon: 16900-19900 ft
mikrodermabrázióval kombinálva arc, nyak, dekoltázs: 15900.-ft-17900

Tűs mezoterápia: 25000 -29000ft 

Mezoterápia+ Rf bőrfeszesítés 19500 -22500ft

[contact-form-7 id=”141″ title=”Bejelentkezes”]