Masszázs 18. kerület

A test masszázs nem luxus, hanem egy kiegyensúlyozott életmód része. Mi a jó masszázs titka? Egyénre szabott és hatékony.

Üllő munkát végzel? Mindig ugyanazon a válladon viszed a táskát? Mindig egy helyzetből végzed a munkád? Merevnek érzed az izmaid? Csomókat érzel a válladban? Stresszes az életed? Aktívan sportolsz, mindennap edzel?

Ha valamelyik kérdésemre igennel válaszoltál,akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni hozzánk ahol profi szakemberek várnak!

Időpontot kérhetsz a 0670 364 4109 telefonszámon!

kiváló masszázs a 18. kerületben

Svéd masszázs

Európában az egyik legismertebb masszázs forma.

Milyen problémára ajánlom?

Keringési zavarok, letapadások, izomgörcsök, izomfájdalmak, izomsorvadás megakadályozása, stressz oldás, állandó fejfájás csökkentése,6500 ft/ 60perc

Csokoládé masszázs

A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalomtól.

Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja.

Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

A csokoládé masszázs javasolt:

  • száraz, érett, öregedő bőrre,
  • narancsbőrre,
  • stressz, idegesség,
  • depresszió, rossz közérzet,
  • fáradékonyság,
  • magas vérnyomás stb. esetén.

Ára 7.000.-ft/60 perc illetve 9.000.-ft/90 percFoglalj időpontot, és szépülj velem!