Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Luxuskezelések – Kényeztető prémium ápolás a bőrnek

lifting kezelés

Legigényesebb vendégeim különleges szépségmaszkok használatával, extra hatóanyag tartalmú termékekkel és különleges masszázstechnikával kiegészített kezelésekből válogathatnak.

Azoknak ajánlom ezeket a kezeléseket, akik szeretik a kiváló minőségű, magas szakmai színvonalú kényeztetéseket, a gyertyafény és lágy zene melletti, különösen pihentető, hosszan tartó hatású kezeléseket.

Egyszerre csak egy vendég van így garantált a nyugalom, és a figyelem csakis erre az egyetlen vendégre irányul. A kezelés után bőrápolási szaktanácsadással, otthoni termékek ajánlásával segítem a legjobb hatás elérését.

Az arany, a kaviár, és a különleges virágok az életben is az igazi luxust jelentik, mint ahogy ma már a kozmetikában is. Prémium kategóriás kezeléseink során alkalmazott készítmények, kimagasló minőségűek. a bőrre különleges hatást kifejtő természetes növényi, bőrbarát összetevőket tartalmaznak.

Kiváló textúrájuk, bőrre gyakorolt látványos hatásuk – feszesítés, lifting, ránctalanítás – igazi, élménnyé varázsolja a kezelést a test és a lélek számára egyaránt!.

Időpont kéréséhez hívjon bátran! 06 (70) 3644-109

18.ker. Üllői út 423. ILDIKÓ KOZMETIKA & ALAKFORMÁLÓ SZALON

Ha esetleg valamiért nem tud elérni, visszahívom.

Lepje meg szeretteit egy tetszőleges kezeléssel!

Az utalvány tetszőleges összegben megvásárolható a szalonomban.

Klasszikus és luxus kezelésekre ajándékutalványt vásárolhat a Kozmetika18-nál!
Az utalvány tetszőleges összegben megvásárolható a szalonomban.

[contact-form-7 id=”141″ title=”Bejelentkezes”]