Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Gyermek fülbelövés

Sok anyuka kérdezi, hány éves kortól kaphat a gyermek belőhető fülbevalót.

Néhányan úgy vélik, a fülbelövés fájdalmas lehet

A Studex Systemmel végzett fülbelövés tényleg nem fáj.

Bár a fájdalomérzet minden ember esetén eltérő, a belőtt fülbevaló tényleg alig érezhető. Mindemellett a rendszer gyakorlatilag hangtalan, és így a gyerekek nem ijednek meg.

Az orvosnál tett látogatáshoz hasonlóan a gyerek általában az ismeretlentől retteg. Ez a rettegés csökkenthető, ha kerüljük az olyan félelmet keltő szavakat, mint például a „szúrni”, a „lőni” vagy a „pisztoly”. Helyette használjuk a „füllyuk készítés” vagy a „fülbe helyezés” fogalmakat. Az ékszerész egy „füllyukasztót” vagy egy „kis füllyuk-készítő eszközt” használ.

A gyerekek nagyon örülnek az olyan fülbevalónak, amit ők választhatnak maguknak. Fantasztikus lehet egy fülbelövésre beváltható utalvány, főként ha még ha ajándék is jár hozzá. Érdeklődjön  az „Első fülbevalóm” kincses ládika iránt.

Ebben a kedves kis ládikában őrizhető az első pár fülbevaló, egy aranyos fotó, vagy más apró emlék, például egy hajtincs, vagy az első kiesett tejfog. Mindezek segítségével a gyerek egész életére megőrizheti az első fülbevaló emlékét. Az egészen kicsik számára pedig a kimondottan babafülek számára való bébi sorozatot ajánljuk.

A belőhető fülbevalóink sterilek és nem okoznak allergiát és gyermeke a legkiválóbb minőségű és formájú belőhető fülbevalók közül választhat.

Gyermek fülbelövés ajándék fülbevalóval: 9000 -9800 Ft ápoló 1500 ft

 

[contact-form-7 id=”141″ title=”Bejelentkezes”]