Arcvasalás

arcvasalasMai modern stresszes világunkban a kozmetikai kezelések elengedhetetlenek a fiatalos megjelenés és jó közérzet megőrzéséhez.

A NuSkin Galvanic Spa kiegészítést nyújt a mindennapos bőrápoláshoz, megfiatalítva és megújítva bőrét

Professzionális kozmetikai kezelés, kisimítja a ráncokat és a barázdákat, új energiával tölti fel bőrét az újonnan kialakított Kezelő Arcgélekkel! Az Előkezelő Gél eltávolítja a szennyeződéseket, kitisztítja a pórusokat, előkészítve bőrét a Kezelő Arcgélekkel történő kezelésre.

Professzionális kozmetikai kezelés, kisimítja a ráncokat és a barázdákat, új energiával tölti fel bőrét az újonnan kialakított Kezelő Arcgélekkel! Az Előkezelő Gél eltávolítja a szennyeződéseket, kitisztítja a pórusokat, előkészítve bőrét a Kezelő Arcgélekkel történő kezelésre. Az új Kezelő Arcgélek segítik a stressz utáni regenerálódást, nyújtják és újjáélesztik a bőrt.

AgeLOC technológiát, pro-kollagén peptideket tartalmaznak amely az összetevők egy új, szabadalmaztatott keveréke és segít lelassítani az öregedés jeleinek megjelenését, minimálisra csökkenti a száj, a szem körül és a homlokon lévő illetve az erőteljesebb ráncok megjelenését.

Arcvasalás: 7500.-ft-8800 ft


Foglalj időpontot, és szépülj velem!