Aranykezelés

Az arany a fény, a szépség, a gazdagság és az energia szimbóluma

aranykezelesAz alkimisták örök fiatalságot adó elixírjének és Kleopátra szépítő rituáléjának egyaránt elmaradhatatlan alapanyaga volt a színarany, amelyet ma már az orvostudomány, plasztikai sebészet és a szépségipar is nagy sikerrel alkalmaz.

Az idegrendszerre tett jótékony hatása mellett óvja az izületeket, idegpályákat, szabályozza a szívritmust és optimalizálja a testhőmérsékletet. Mint orvosi fém használják beültetett protézisek, méhen belüli fogamzásgátló eszközök, fogsor kiegészítők, fogtömések alapanyagaként. A plasztikai sebészet aranyhálóként használja hasfal plasztikáknál és a bőr szövetébe behúzva a bőrszövet megerősítésére, feszesítésére.

Az aranyra rendkívűl jól reagál a szervezet, az aranyháló behúzása esetén a háló körül elasztikus szövetek és új erecskék keletkeznek. Így a bőr tápanyag- és oxigén ellátása is nagymértékben javul.

Az arany hatása a bőrre:

  • stimulálja a bőr biokémiai folyamatait úgy mint sejtosztódás, kollagén-elasztin szintézis
  • ránctalanít, feszesít
  • a bőr elektromos tulajdonságait befolyásolja, emeli a sejtek rezgésszintjét
  • óriási mennyiségű vizet képes megkötni a bőrben, kb. 300-szor annyit, mint a saját tömege
  • szabályozza az immunfolyamatokat, méregtelenít
  • maximalizálja a hatóanyagok hatásmechanizmusát és a bőrbe való bejutását „bezárását”
  • gyulladáscsökkentő hatású
  • fényvisszaverő, fényvédő hatású

Az aranyat a legkorszerűbb nanotechnológiás eljárással vagy elektronikus-galvanikus úton teszik oldhatóvá, ralatív nagy molekulamérete által hosszú ideig marad a bőrben.

Mindezeket összegezve kitűnő és látványos eredményt tudunk elérni a bőr öregedési folyamatainak késleltetésében, rugalmasságának, feszességének visszanyerésében – különösen ráncos, érett, igénybevett bőr esetén.

Aranykezelés: 7500.-ft-tól-9500.-ft-ig Ha szimpatikus számodra ez a kezelés,hívj minket időpontért a 06 70 364 4109 telefonszámon  Ildikó Kozmetika & Alakformáló Szalon  18.ker. Üllői út 423.


Foglalj időpontot, és szépülj velem!