Klasszikus Kezelések

Klasszikus kezelések

klasszikus-kezelesekA klasszikus kezeléseket azoknak a hölgyeknek és uraknak javaslom, akik szeretik a hagyományos, jól bevált kozmetikai arckezelési metódusokat.

Természetesen ezek a kezelések is kiváló minőségű termékekkel és a megfelelő szakértelemmel történnek.
A klasszikus kezelések kedvező áron érhetőek el.


Regeneráló arckezelések

regeneralo-kezelesekA kezelés során az arc radírozása után liposzómás krémmel relaxáló arcmasszázst végzek, majd hidratáló és bőrfeszesítő maszkot alkalmazok.

Végül, igény esetén a különlegesen magas hatóanyag-tartalmú szépség ampullák tartalmát ultrahangos kezeléssel juttatom a bőrbe.  Mindezek azonnali bőrfeszítő hatással bírnak.

Regeneráló arckezelés: 4.000.-ft

Regeneráló arckezelés ultrahanggal: 6.000.-ft


 Klasszikus tisztító kezelés

klasszikus-kezelesekA kezelés során az arc peelingezését, manuális nyomkodását végzem. Arc-, váll-, nyak- és dekoltázs masszázst, nyugtató és regeneráló pakolást alkalmazok.

Ajándék: igény esetén egy ingyenes szemöldökszedés.

Klasszikus tisztító arckezelés: 6.500.-ft-tól-6.800.-ft-ig


Tini kezelés

tini-kezelesA problémás, vagyis zsíros és kevert bőr gyógyítása és ápolása. A kezelés során a bőr mélytisztása, gőzölése, manuális vagy kézi nyomkodása történik, majd a fertőtlenítés és vió után egy különösen magas hatóanyag tartalmú pakolást alkalmazok.

A kezelés hatására csökken a faggyú és szaru termelődés, a pórusok eltömődöttsége, gyorsabban megnyugszik a bőr és felgyorsul a sejtek megújulása.

Tinikezelés: 5.000.-ft-tól – 5.800.-ft-ig


Férfiak arckezelés

ferfi-kozmetikai-kezelesManapság már természetes igény az “erősebb nem” részéről is az üdítő, nyugtató kozmetikai arckezelés.

A stresszoldó, kényeztető masszírozás igazi felüdülés a mai rohanó világban. A férfi arcbőr is igényli a törődést, az ápolást, a finom és jó minőségű kozmetikumok használatát. Ezt a kezelést a kimondottan a férfi arcbőr sajátosságait figyelembe véve állítottam össze.

A kezelés menete: az arcbőr alapos tisztítása, kézi nyomkodása, masszírozása. Ez a bőrápolás regenerál és fiatalít.

Férfi arckezelés: 5.800.-ft


Foglalj időpontot, és szépülj velem!