Gyermek fülbelövés

gyermek fülbelövesSok anyuka kérdezi, hány éves kortól kaphat a gyermek belőhető fülbevalót.

Néhányan úgy vélik, a fülbelövés fájdalmas lehet

A Studex System 75-el végzett fülbelövés tényleg nem fáj.

Bár a fájdalomérzet minden ember esetén eltérő, a System 75-el belőtt fülbevaló tényleg alig érezhető. Mindemellett a rendszer gyakorlatilag hangtalan, és így a gyerekek nem ijednek meg.

Az orvosnál tett látogatáshoz hasonlóan a gyerek általában az ismeretlentől retteg. Ez a rettegés csökkenthető, ha kerüljük az olyan félelmet keltő szavakat, mint például a „szúrni”, a „lőni” vagy a „pisztoly”. Helyette használjuk a „füllyuk készítés” vagy a „fülbe helyezés” fogalmakat. Az ékszerész egy „füllyukasztót” vagy egy „kis füllyuk-készítő eszközt” használ.

A gyerekek nagyon örülnek az olyan fülbevalónak, amit ők választhatnak maguknak. Fantasztikus lehet egy fülbelövésre beváltható utalvány, főként ha még ha ajándék is jár hozzá. Érdeklődjön a szaküzletekben az „Első fülbevalóm” kincses ládika iránt.

Ebben a kedves kis ládikában őrizhető az első pár fülbevaló, egy aranyos fotó, vagy más apró emlék, például egy hajtincs, vagy az első kiesett tejfog. Mindezek segítségével a gyerek egész életére megőrizheti az első fülbevaló emlékét. Az egészen kicsik számára pedig a kimondottan babafülek számára való bébi sorozatot ajánljuk.

A belőhető fülbevalóink sterilek és nem okoznak allergiát és gyermeke a legkiválóbb minőségű és formájú belőhető fülbevalók közül választhat.

Gyermek fülbelövés ajándék fülbevalóval: 4.900 -7900 Ft + utóápoló 700 ft

fél pár fülbelövés: 3.200.-ft

 


Foglalj időpontot, és szépülj velem!