Ránctalanító, feszesítő kezelés az eredeti SPLENDID Fillair hyaluron pennel

Száj körüli ráncok kezelésére !  Németországban már 3 éve létezik ez a kozmetikai eljárás és Magyarországra végre 2018 év végén eljutott. Azon szerencsés kozmetikusok közé tartozom akik egy profi szakember gárdától, akik Magyarországon elsőként forgalmazzák az eredeti HYALURON PENT, tanulhattam. Boldog és hálás vagyok ,hogy tagja lehetek ennek a csapatnak és büszkén mondhatom,hogy elsők között vagyok itthon aki az eredeti hyaluron pennel dolgozik Nemcsak a gép egy csoda,hanem a kezeléshez is szükséges hyaluron sav is magas koncentrációjú, hatóanyag tartalmú teljesen steril szérum ami ehhez a hyaluron penhez lett kifejlesztve.

ANTI AGE KEZELÉS HYALURONNAL

A kezelés hatóanyaga feltöltő hatású koncentrált normál molekula szerkezetű hyaluronsav. Fixálja a bőrben a nedvességet.Már egy órán belül tapasztalható ráncfeltöltő,feszesítő hatása. A kezelés kúra szerűen ajánlom. Általában 4-5 alkalom szükséges a kívánt eredménytől függően. A bőr hidratálódik, kisimul,visszanyeri frissességét,fiatalos kinézetét.

A kezelés ára 13- 15000 Ft.  a hatóanyag mennyiségétől függően.

SPLENDID FILLAIR  RÁNC FELTÖLTŐ KEZELÉS tű nélkül

Tartós  feltöltő kezelés , 6-9 hónapig megmarad az eredmény.

Alkalmazható orr és ajak barázdák ,marionett ráncok és egyéb száj körüli ráncok kitöltésére. Itt kereszt kötött hyaluronsavat használunk töltőanyagnak ,mely magasabb molekula összetételű,így az eredmény látványosabb. A ráncok kitöltődnek,az eredmény sima,ránctalan feszes bőr.

A kezelés ára 50-60000 Ft a felhasznált töltőanyagtól függően.

Kezelés menete az előzetes konzultáció után.

  • Letisztítás , a bőr fertőtlenítése
  • Érzéstelenítés a kezelt területen lidocain tartalmú krémmel
  • A ráncok mélységétől függően hyaluronsav  kiválasztása
  • Hyaluron  bejuttatása eredeti SPLENDID FILLAIR HYALURON PENNEL
  • fertőtlenítés
  • Záró-nyugtató krémezés

AJAK FELTÖLTŐ KEZELÉS- TŰ NÉLKÜL !!!!! – HYALURONSAVAS FELTÖLTŐ KEZELÉS

EREDETI SPLENDID FILLAIR HYALURON PENNEL magas koncentrációjú,steril hyaluront töltünk bele a szájba. AZ ajkak vastagsága ,nagysága változtatható. Egyéni kérésre töltjük fel az ajkakat kinek-kinek ízlése szerint.

A kezelés fájdalom mentes és látványos ! Minimális kellemetlenséggel jár,de megéri,hisz tű nélkül elképesztően szép ajkakat varázsolhatunk!

AJAK FELTÖLTÉS ÁRA:  60000 FT/ ml  vékonyabb ajkak esetén 0,5 ml elegendő.Telt ajkak esté 1ml szükséges. Ha nem elégedett az eredménnyel és még erőteljesebb szájat szeretne 2 hét múlva újabb ml-t  tölthetünk bele.

Hogyan jut be a feltöltő anyag a bőrbe szúrás nélkül?

A hyaluron pen nagy sebességgel,  sűrített  levegő segítségével,előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe.A tűs eljárásokkal ellentétben  ennél az eljárásnál egyenletsebben oszlik el a hatóanyag a bőr rétegei között. A beavatkozás után akár már 1 napon belül nem látható külsérelmi nyom,viszont az eredmény azonnali. gy könnyedén A hyaluronsav töltőanyag  3 féle változatban  áll rendelkezésemre,így könnyedén kiválaszthatom a megfelelőt a vendég igénye és a kívánt eredmény függvényében.Legyen szó anti -age kezelésről,ránc feltöltésről vagy a száj feltöltéséről.

A kezelés elvégzéséhez előzetes konzultáció szükséges!

Időpont egyeztetés telefonon,  Tel: 06 70 364 4109


Foglalj időpontot, és szépülj velem!