Műszempilla

Érzéki és szexi tekintet!  tartós szempilla-hosszabbítás az Ildikó kozmetika & alakformáló Szalonban  18.ker. Üllői út 370.

3d műszempillaEz egy forradalmian új rendszer, amely egyre nagyobb teret hódít , amit előnyös tulajdonságai tesznek lehetővé. Megjelenése teljesen természetes, viselete nagyon kényelmes, súlytalan, tartós, akár két hónapig is tart, és nem roncsolja a saját szempillákat. Használatával hosszabb, sűrűbb és vastagabb hatást érhetünk el, amely csodálatosan kiemeli a tekintetet.

Mit kell tudnod róla?

A „hagyományos” (soros vagy tincses) műszempillával szemben a szempillát szálanként rögzítem a saját szempillákhoz. A műszempilla szálak szintetikus anyagból készülnek és allergiamentesek. A rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak és viselés közben nem érezhetőek.

Az építés során a saját szempillákat először megtisztítom, majd csipesszel egyenként szétválasztom. Többféle hosszúságú, vastagságú és ívű pilla közül kiválasztva a legmegfelelőbbet, orvosi minőségű ragasztóba mártva, egyenként az élő szempillákhoz rögzítem. műszempillát szálanként rögzítem a saját szempillákhoz. A műszempilla szálak szintetikus anyagból készülnek és allergiamentesek. A rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak és viselés közben nem érezhetőek.

Mennyire tartós?

A ragasztó olyan erősen tapad az eredeti szempillához, hogy csak a természetes szempilla cserélődésével fokozatosan hullik ki. 2-3 hetente érdemes töltetni.

Mennyi szempilla kerül felhelyezésre szemenként? Mit jelentenek a” D”-k ?

Körülbelül 40-50 szál kerül felhelyezésre szemenként a saját szempillák számától függően. A még természetesebb hatás érdekében, általában 3 különböző hosszúságú  műszempillát használok a felhelyezésnél. Igény szerint ez lehet kevesebb vagy több.Egy száll pillára felkerülhet 1 pilla ,de akár több is! Ezt jelzi a neve.

Világújdonság – 4D, 5D, 6D Volume Technika műszempilla 18.ker. Üllői út 370.

A 4D, 5D, 6D  műszempilla a legtartósabb és legújabb műszempilla a luxus és csábító tekintetért! A több D-s professzionális műszempilla csomómentes, szépen ívelt, kétszer hosszabb pillákat ad neked! Való igaz, egy ügyes sminkkel sok minden megoldható, de egy hosszú, ívelt, sűrű műszempilla lekörözhetetlen hiszen minden tekintet az arcodra irányul amikor meglátnak!

 Valódi luxus pilla 10.000 Ft !!!

Különleges alkalmakra:

Díszíthető csillogó, Swarovski kristályokkal és/vagy akár választhatsz többszínű pillákat is.

Árak az Ildikó kozmetika& alakformáló Szalonban (18.ker. Üllői út 370.)

1D új szett csak most 10000 Ft
Ha a természetes pillákat szeretnél akkor a hagyományos Pilla építést javaslom.

2D, 3D új szett 13 000 Ft
Ha pedig erőteljesebb, még igézőbb tekintetet szeretnél akkor a sok D építését ajánlom.

4D, 5D, 6D új szett csak most 13000 Ft -16000 Ft
Ha pedig szereted a feltűnőt és azt szeretnéd, hogy minden tekintet a pilládra szegeződjön, akkor válaszd a volume technikát.

Töltés 
4  000 Ft-tól

 

Pillára fel! 🙂 Kérj időpontot a 06 (70) 364-4109 telefonszámon Alexához!


Foglalj időpontot, és szépülj velem!