4D és 3D műszempilla – A dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákért!

Érzéki és szexi tekintet tartós szempilla-hosszabbítással

3d műszempillaEz egy forradalmian új rendszer, amely egyre nagyobb teret hódít , amit előnyös tulajdonságai tesznek lehetővé. Megjelenése teljesen természetes, viselete nagyon kényelmes, súlytalan, tartós, akár két hónapig is tart, és nem roncsolja a saját szempillákat. Használatával hosszabb, sűrűbb és vastagabb hatást érhetünk el, amely csodálatosan kiemeli a tekintetet.

Mit kell tudnod róla?

A „hagyományos” (soros vagy tincses) műszempillával szemben a 3D műszempillát szálanként rögzítem a saját szempillákhoz. A műszempillaszálak szintetikus anyagból készülnek és allergiamentesek. A rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak és viselés közben nem érezhetőek.

Az építés során a saját szempillákat először megtisztítom, majd csipesszel egyenként szétválasztom. Többféle hosszúságú, vastagságú és ívű pilla közül kiválasztva a legmegfelelőbbet, orvosi minőségű ragasztóba mártva, egyenként az élő szempillákhoz rögzítem. műszempillát szálanként rögzítem a saját szempillákhoz. A műszempillaszálak szintetikus anyagból készülnek és allergiamentesek. A rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak és viselés közben nem érezhetőek.

Mennyire tartós?

A ragasztó olyan erősen tapad az eredeti szempillához, hogy csak a természetes szempilla cserélődésével fokozatosan hullik ki. A 3D műszempilla eredeti kinézetének megőrzéséhez 3-4 hetente érdemes töltetni.

Mennyi szempilla kerül felhelyezésre szemenként?

Körülbelül 40-50 szál kerül felhelyezésre szemenként a saját szempillák számától függően. A még természetesebb hatás érdekében, általában 3 különböző hosszúságú 3D műszempillát használok a felhelyezésnél. Igény szerint ez lehet kevesebb vagy több.

Világújdonság – 4D műszempilla

Sokkal természetesebb, könnyebb, fényesebb, kényelmesebb! A 4D műszempilla a legtartósabb és legújabb műszempilla a luxus és csábító tekintetért! A 4D-s professzionális műszempilla csomómentes, szépen ívelt, kétszer hosszabb pillákat ad neked! Való igaz, egy ügyes sminkkel sok minden megoldható, de egy hosszú, ívelt, 4D-s műszempilla lekörözhetetlen hiszen minden tekintet az arcodra irányul amikor meglátnak!

Csak most bevezető áron 15.000.- Ft

Különleges alkalmakra:

Díszíthető csillogó, Swarovski kristályokkal és/vagy akár választhatsz többszínű pillákat is.

3D műszempilla: 10.000.-ft
töltése: 1 hét után 1.500.-ft
2 hét után 3.000.-ft
3 hét után 4.000.-ft
4 hét után 5.000.-ft


Foglalj időpontot, és szépülj velem!